En personlig presentation...


Lars-GöstaJag har arbetet som egen konsult sedan 1990. Jag har min bas i Saltsjö-Boo utanför Stockholm. Kompetens, service och lyhördhet inför kundens behov är viktiga nyckelord i verksamheten.

Jag har arbetat med miljöfrågor sedan 60-talet. På myndigheter som chef och som konsult. Kärnområdet miljö har jag sedan tio år utvecklat med bred erfarenhet inom kvalitetsledning. Kompletterande expertkompetens finns tillgänglig inom ett nätverk.

Huvuddelen av uppdragen utförs åt företag och organisationer i Stockholmsområdet. Uppdrag även i övriga landet och internationellt. Tidigare revisionsledare (underleverantör) åt Intertek SEMKO Certification avseende ISO 14001/9001. Numera revisionsledare och underleverantör till Svensk certifiering avseende ISO 900!/14001/18001.

Mina intressen på fritiden är musik, lyssnar gärna på all bra musik, från opera till rock men jag har en särskild passion för jazz. Spelar själv saxofon helst barytonsax och flöjt. På sommaren är jag passionerad seglare. Jag har fru och tre barn som är utflugna samt inte minst fem fantastiska barnbarn..